Om oss

Att brinna för det man gör är självklart för oss, då blir man bra

Vi är ett teknisk konsultföretag inom bygg och fastighetsbranschen. Vår vision är enkel, vi levererar hög kvalité till ett lågt pris och du som beställare ska behöva göra så lite som de det överhuvudtaget är möjligt.

Vad vi står för

Image

Kvalité

Genom att vara lyhörda och flexibla möter vi våra kunders önskemål. Våra medarbetare är erfarna, utbildade och har olika specialistområden vilket gör att vi kan ta helhetsgrepp om såväl stora som små byggprojekt.

Image

Miljö

Vi prioriterar, värnar och bryr oss om miljön och jobbar med minimal miljöpåverkan.

Image

Relationer

Utöver ett bra jobb tror vi att relationer är väldigt viktigt. Nyckeln till framgång ligger i att få återkommande kunder som rekommenderar än till andra. För att lyckas med det ska man överträffa förväntningar.

Några av våra medarbetare

Image

Alexandru

Civilingenjör inom samhällsbyggnad som hoppade på projektledarspåret direkt efter examen. Alexandru har lett stora som små byggen genom åren och gillar utmaningar, stora som små.

Image

Kent

Civilingenjör inom el och energi som varit i branschen sedan 80-talet. Idag arbetar han hos ACC som certifierad energispecialist och utför huvudsakligen energideklarationer för både små och stora byggnader.

Image

Vidar

Vidar har varit hos oss i drygt 2 år och är en av våra spindlar i nätet som ser till att såväl kunder som medarbetare alltid får rätt information och hamnar på rätt adress. Han har alltid ett leende på läpparna och pratar mer än gärna i telefon!

Image

Martin

Martin klarar det mesta inom ventilation, så om ni har en köksfläkt som ska bytas, nedslag på en OKV eller kanske behöver ett helt nytt aggregat är han rätt man för jobbet!

Image

Peter

Peter är ACC:s ansvarige för obligatoriska ventilationskontroller. Peter är certifierad av kommunen och får därför utföra OVK på både enkla och komplexa byggnader och system.

Image

Jimmy

Jimmy är vår inneklimatspecialist! Med bakgrund som byggingenjör inom VVS har han inriktat sig på inomhusklimat som innefattar energi och ventilation.

Har du några frågor om våra tjänster?

Vi kan det mesta gällande bygg och besiktning. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Kontakta oss

top