ACC Byggkonsulter

Att brinna för det man gör är självklart för oss, då blir man bra.

Vi är ett teknisk konsultföretag inom bygg och fastighetsbranschen. Vår vision är enkel, vi levererar hög kvalité till ett lågt pris och du som beställare ska behöva göra så lite som de det överhuvudtaget är möjligt.

ACC Byggkonsulter

Detta värdesätter vi på ACC

Kvalité

Genom att vara lyhörda och flexibla möter vi våra kunders önskemål. Våra medarbetare är erfarna, utbildade och har olika specialistområden vilket gör att vi kan ta helhetsgrepp om såväl stora som små byggprojekt

Miljö

Vi prioriterar, värnar och bryr oss om miljön och jobbar med minimal miljöpåverkan.

Relationer

Utöver ett bra jobb tror vi att relationer är väldigt viktigt. Nyckeln till framgång ligger i att få återkommande kunder som rekommenderar än till andra. För att lyckas med det ska man överträffa förväntningar

Några av våra medarbetare

Image

Alexandru, projektledare

Civilingenjör och projektledare med diverse certiferingar som t.ex BAS-p/Bas-u, Entrepenadsjuridik, Entreprenadsjuridik samt Entrepenadsbesiktning.”Det bästa med ACC är variationen av uppdrag, allt från underhållsplaner för en liten BRF till stora nybyggnadsprojekt” 
Image

Jimmy, energi- och ventilationsexpert

Byggnadsingenjör med ventilation/inneklimat som specialité. Certifierad energiexpert och ventilationskontrollant som idag mestadels arbetar med OVK, energiutredningar och energideklarationer. “Det roligaste med mitt jobb är att upptäcka fel som bidrar till sämre inomhusklimat eller hög energiförbrukning och sen hitta lösningar! ” 

Kom i kontakt med oss nu.

Kontakta mig!

top